V I L L K O R & K O N T A K T

Följande gäller vid köp hos lovemyway.se:

Fraktfritt vid köp över 1000:-, annars kostar det 60:- , man kan även välja att hämta i butik för 0:- (se öppettider nedan)

Vid köp av möbler och vissa detaljer gäller i första hand avhämtning i butik eller enligt ök (det står under artikeln om det gäller)  om avhämtning ej går så kan vi komma överens om transport samt kostnad för denna. Kontakta Love My Way på telefon eller mail.

Från det att beställningen har lagts skall ordern betalas inom 3 dagar, annars annuleras ordern. När pengarna har kommit, packas och skickas ordern inom 1-2 arbetsdagar.

Efter orderläggning får ni en faktura mailad till er med betalinfo.

Ordern skickas med Posten, My Pack eller Varubrev beroende på värdet och ni får leveransinformation på både mail och sms, ni får sändningsnummer så att ni enkelt kan spåra ert paket. Paketet ankommer alltid till närmsta postombud och legitimation måste alltid visas upp i samband med utlämnandet. Från det att ordern är skickad så tar det 1-2 arbetsdagar  tills leveransen är framme vid ert ombud.

Avhämtning i butik

Butiken öpprnar igen i oktober

Har ni frågor ring eller maila på 0763074075 eller emma@lovemyway.se

 

Betalning med Bankgiro eller Swish

 

Efter du lagt order får du en orderbekräftelse och kort därefter en faktura med info om inbetalning via Swish eller bankgiro.  Om betalning inte görs inom 3 dagar så annuleras ordern.

Bankgiro: 5025-6890

Swish: 1232240497

Betalning med Payson eller Kortbetalning

Paysonfaktura

Om du väljer att betala med PaysonFaktura så tillkommer en avgift om 30 kr. Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot PaysonFaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.  

Kortbetalning

Payson samarbetar med VISA/Mastercard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Allmänna villkor

Genom att du skickar iväg din beställning bekräftar du köpet och godkänner därmed också våra köpvillkor. Alla varor tillhör Love my way tills dess att vi erhållit full betalning. I övrigt gäller konsumentköplagen.

Priser

Samtliga priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. 

Ej uthämtade paket

Ej uthämtade paket som kommer i retur till Love My Way debiteras med 200:-

Retur

Du som konsument har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar enligt distansavtalslagen. Returrätt gäller inom 14 dagar efter mottagande. Vid retur krävs att varan är oanvänd och att etiketter sitter kvar. Paketet ska returneras väl paketerat så att det ej skadas under posthantering. Pengarna sätts in på ditt konto så snart vi mottagit och kontrollerat varan. Eventuell frakt återbetalas inte. Vid retur står du som kund för fraktkostnader.

Maila emma@lovemyway.se innan returnering eller så kan du även använda formuläret nedan.

Ej öppet köp på REA varor

Kontakt

(tänk på att kolla er skräppost om det är så att ni väntar svar men inte fått något, ibland har vi upptäckt att mailen kan hamna där)

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.